Un ultim omagiu lui Emil Mătea

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Marea familie PSD din judeţul Mureş a pierdut un bun coleg şi prieten, unul dintre cei mai iubiţi primari din judeţ, pe cel care a fost Emil MĂTEA.

Colegii de partid, care au avut ocazia ca mai bine de 16 ani să lucreze alături de Emil Mătea, l-au considerat întodeauna un politician echilibrat, care nu era adeptul conflictelor. Era mereu împăciuitor ,dispus să caute, „calea de mijloc” şi de nenumărate ori a avut intervenţii în sensul găsirii unui consens. Tocmai pentru aceasta aleşii locali social democraţi din PSD Mureş l-au ales Preşedinte al Ligii Aleşilor Locali. Emil Mătea a ştiut întotdeauna să colaboreze înspre binele comunităţii cu oameni politici din administraţia publică locală sau centrală, chiar dacă aceştia reprezentau alte partide politice.

Nu este întâmplător faptul că Emil Mătea a fost ales de comunitatea din Grebenişu de Câmpie pentru patru mandate consecutive. Sub conducerea lui, Grebenişu de  Câmpie a înflorit, s-a dezvoltat echilibrat. Problemele cotidiene ale comunităţii, fie că se refereau la şcoală, biserică, utilităţi sau alte zone de interes, au găsit întotdeauna rezolvare din partea lui Emil Mătea.

Am primit, din partea colegilor, pe adresa redacţiei, foarte multe mesaje pentru acest ultim omagiu. Pentru că spaţiul nu permitea publicarea lor am ales şi cu sprijinul familiei sale un set de fotografii care ni-l amintesc pe Emil aşa cum era el: mereu plin de energie pozitivă, zâmbitor, înconjurat de prieteni şi iubitor de oameni. Nu îl vom uita niciodată pe bunul nostru coleg Emil Mătea.

Dumnezeu să îl odihnească în pace! Condoleanţe familiei îndoliate.
Redacţia

Fii primul care comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publica.


*