Candidaţii PSD Mureş la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016

horea

Biroul Permanent Județean al PSD Mureş a propus spre validare Comitetului Executiv Judeţean al partidului lista de candidaţi pentru Alegerile Parlamentare din 11 decembrie 2016. Membri CEx al PSD Mureş, întruniţi în şedinţă ordinară joi 19 octombrie 2016 au aprobat cu unanimitate de voturi lista propusă.

La Senat, lista este deschisă de Horea Soporan, președinte PSD Tîrgu-Mureș, urmat de primarul din Luduș, Cristian Moldovan, vicepreședintele Consiliului Județean Mureș, Alexandru Cîmpeanu, consilierul județean Ioan Gliga, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Mureș, Iuliana Rus și consilierul județean Dragoș Bardoși.

Astfel, la Camera Deputaților, lista este deschisă de deputatul Florin Buicu, urmat de consilierul județean Dinu Socotar și primarul din Ibănești, Dan Vasile. Pe listă se mai află, în ordine, primarul comunei Rușii Munți, Ilie Chiș Bălan, primarul din Deda, Lucreția Cadar, primarul din Sighișoara, Ovidiu Mălăncrăvean, consilierul județean Cosmin Pop, primarul din Iclănzel, Ciprian Sand, directorul de îngrijiri medicale al Spitalului Clinic Județean de Urgență Tîrgu-Mureș, Angela Moldovan și consilierul local av. Sergiu Papuc.

PSD Mureș își menține ținta de a rămâne cel mai important partid românesc din județul Mureș, fapt confirmat și la alegerile locale din luna iunie a acestui an

Fii primul care comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publica.


*